Prijswinnaar van 12,8 miljoen euro gezocht

Prijswinnaar van 12,8 miljoen euro gezocht

De Staatsloterij is op zoek naar de prijswinnaar van 12,8 miljoen euro. In de Primera Sandra in Bleiswijk werd het winnende Staatslot op 10 maart van dit jaar gekocht maar de winnaar heeft zich tot nu toe nog niet gemeld. De verwachting is niet dat de winnaar uit de buurt komt. Mogelijk woont hij of zij in Pijnacker-Nootdorp?

Verzilveren
Staatsloterij laat weten dat het jaarlijks voorkomt dat spelers hun winnende lot niet verzilveren. Daarbij gaat het altijd om loten die in de winkel zijn gekocht. Om deze prijs te verzilveren, moet de winnaar zich met het Staatslot melden bij op het hoofdkantoor van de Nederlandse Loterij, waar Staatsloterij onderdeel van is. De winnaar ontvangt, indien gewenst, advies en begeleiding bij de nieuwverworven rijkdom.

Anonimiteit winnaars
Winnaars van de Staatsloterij blijven anoniem. “Dat maakt het ook een lastige zoektocht. Wij weten alleen dat het winnende lot bij Primera Sandra in Bleiswijk gekocht is, maar niet door wie”, zegt woordvoerder Thomas van Vessem van Nederlandse Loterij. “Meestal worden fysieke loten gekocht door mensen die in de buurt van het verkooppunt wonen. Daarom willen we aan iedereen in Bleiswijk en omgeving vragen om nog één keer thuis op zoek te gaan naar dat winnende lot met nummer FV 74622. Want hoe geweldig is het om 12,8 miljoen te winnen!”.