Website van Pijnackerse DJ Marcel Bizarro heeft nieuwe rubriek

Website van Pijnackerse DJ Marcel Bizarro heeft nieuwe rubriek

Een min of meer vergeten pareltje voor de muziekliefhebber is de website van de Pijnackerse DJ en popquizorganisator Marcel Mulhuyzen, beter bekend als Marcel Bizarro.. Zijn website myfavoritesong.nl kent tientallen mini-interviews met bekende muzikanten als Spike, Barry Hay, Candy Dulfer en Ellen ten Damme. maar ook met BN-ers als Kees van Kooten en Harry Jekkers.

Favo song of all time
Aan hen wordt slechts één vraag gesteld: “wat is je favoriete song aller tijden en waarom?” Tevens zijn er veel gastcolumns te vinden van Peter Tetteroo en Erik Bevaart, beiden auteurs van diverse muziekboeken.

Nieuw onderdeel op de site
De website heeft nu een nieuw onderdeel ontwikkeld en bevat een kopje Covers, waar 11 bijzondere vertolkingen beschreven worden. Zo worden onbekende, maar dus wel bijzondere covers van beroemde songs als Kiss (Prince), Sympathy for the Devil (The Rolling Stones) en Lovin’ You (Minnie Riperton) ten gehore gebracht, maar ook het van The Bee Gees bekende Stayin’ Alive in de uitvoering van Bruce Springsteen. Er is veel te horen én te lezen! Bovendien worden er muziekboeken gerecenseerd.

Tip voor de lezer
Vermakelijk is overigens een interview uit 2003 met wijlen Jules Deelder. Al met al is de website myfavoritesong.nl uniek in zijn diversiteit, waar menig muziekliefhebber vast ook nog wat opsteekt..