Bekroond auteur Mirjam van der Vegt in Kerk Delfgauw

Bekroond auteur Mirjam van der Vegt in Kerk Delfgauw

Woensdag 14 september is auteur Mirjam van der Vegt tussen 20:00 en 21:30 uur in het Kerkelijk Centrum in Delfgauw. Van der Vegt won met haar boek ‘De Kracht van Rust’ de prijs voor Het Beste Spirituele Boek 2021.

Interactief programma
Met een interactief programma neemt Mirjam de bezoekers mee op een reis richting rust en het thema ‘De kracht van rust’. Bezoekers gaan aan de slag met lessen uit het boek. Met inspiratie van rapper Typhoon, bergbeklimmer Katja Staartjes, bisschop Ancelimo, ontwikkelingswerker Jane Acheloi en ervaringen van Eisenhouwer, Churchill, Nelson Mandela en nog veel meer harde werkers. Deze inspirators laten zien dat je niet hoeft te wachten met rusten totdat je alles op orde hebt.

Juryrapport
De jury schreef in het rapport over het boek dat centraal staat: ‘Acht tegendraadse lessen die je laten inzien wat rust nemen doet met je gezondheid. Praktisch, verdiepend en nodigt uit tot zelfreflectie. Het boek wijst je de weg naar een mindset die innerlijke rust brengt en daarmee relativering, focus en overzicht.’

Kaarten
De zaal gaat open vanaf 19:30 uur. Het programma is van 20:00 – 21:30 uur. Kaarten zijn online te koop voor 7,50 euro via www.zingenindekerk.nl. Er is op deze avond ook een (digitale) collecte voor Kerk in Actie.