Arti-Shock opent nieuwe tentoonstellingsseizoen met collage-expositie

Arti-Shock opent nieuwe tentoonstellingsseizoen met collage-expositie

Arti-Shock opent het nieuwe tentoonstellingsseizoen met de collage-expositie “Rip | Stick & Ty”. Zes beeldend kunstenaars hebben hun passie voor het maken van collages gebundeld in deze tentoonstelling. De tentoonstelling is vanaf 18 augustus te bezoeken.

Collage
Collage is een techniek waarbij bestaand beeldmateriaal in de vorm van foto’s, afbeeldingen en teksten uit tijdschriften, kranten of op verpakking hergebruikt wordt om nieuwe afbeeldingen of objecten mee te maken. Scheuren, knippen, plakken, flarden en snippers, puzzelen en herschikken, speels en fantasierijk.

Frits Droog, Claire Delperdange, Petra Knötschke, Will Leonard, Els van Lieshout en Ben Stolk stellen in Arti-Shock een expositie samen met hun collagewerk. De zes kunstenaars hebben ieder een geheel eigen kijk op de collage, met een eigen werkwijze en benadering. Het recept voor een avontuurlijke tentoonstelling.

Opening
De officiële opening van de expositie vindt plaats op 20 augustus om 15.00 uur en wordt ingeleid door beeldend kunstenaar Robert Verhaaf.

Openingstijden
De Tentoonstelling is verder te bekijken vanaf 18 augustus tot en met 7 september, aan de Schoolstraat 26 in Rijswijk.
Van woensdag tot en met vrijdag is de tentoonstelling van 13.00 tot 17.00 uur geopend, op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur en zondag van 14.00 tot 17.00 uur.