IJssalon de IJzvogel in Bogaard Stadscentrum officieel geopend

IJssalon de IJzvogel in Bogaard Stadscentrum officieel geopend

Zaterdag 19 augustus was het dan zo ver: ijssalon de IJzvogel heeft de deuren geopend. De opening ging gepaard met allerlei leuke activiteiten en een officiële openingshandeling.

Fine tunen
De winkel was al eigenlijk een paar maanden open. “We hadden nog best wat losse eindjes. Dingen die we wilden fine tunen, zoals de menukaart, dingen die we wilden ophangen. En nu zijn we klaar”, legt Myrthe Koolmees, eigenaresse van de IJzvogel, uit. Maar ze voegt daaraan wel toe dat ze nog vol met ideeën zitten. “Dus eigenlijk ben je nooit klaar”, vertelt ze met een grote glimlach.

Zaterdag 19 augustus was het tijd voor de officiële opening. “Nu wilden we het moment doen, want nu zijn we waar we willen zijn”, aldus Myrthe. Ze geniet dan ook zichtbaar van de opening: “Superleuk.”

Opening
Voor de officiële opening richtte Werner van Damme (Economische zaken, Bedrijfsvoering) zich aan de nieuwe eigenaars van de ijssalon. Hij sprak de waardering uit voor alle energie die ze in de zaak hebben gestoken en dat ze een echte toevoeging zijn voor het gebied.

Als officiële openingshandeling werden drie lintjes doorgeknipt. Eentje door de wethouder, eentje door eigenaren Myrthe en Michel Koolmees en de laatste door de twee ijsmakers Pino en Giulio.

De gehele dag konden mensen, naast het ijs proeven, ook verschillende oud-Hollandse spelletjes spelen, was er muziek en konden mensen prijzen winnen tijdens een speurtocht door Bogaard Stadscentrum.