[VIDEO] Al 75 jaar spelende kinderen, Buvelio viert lustrumjaar

[VIDEO] Al 75 jaar spelende kinderen, Buvelio viert lustrumjaar

Hoe het allemaal begon op een hoek van de Lindelaan, is inmiddels al bijna 75 jaar verder de speeltuin Buvelio nog steeds een groot succes. Van af en toe feesten organiseren naar elke dag een feest in de speeltuin voor kinderen.

Lustrum
Binnenkort is het feest. Speeltuin Buvelio bestaat op 23 november 75 jaar. Dat is natuurlijk erg lang en dit moet op een toepassende manier gevierd worden. De drukbezochte speeltuin wordt elke dag door twee hardwerkende vrijwilligers geholpen. Annie van den Berg is al 36 jaar vol aan de gang voor deze speelplaats. Ook Yvonne de Blij stopt al 21 jaar haar energie in de speeltuin.

Spelen voor kleine prijs
De speeltuin heeft een kleine entree prijs van 1 euro. Ook kan je er voor kiezen een lidmaatschap te nemen voor het jaar 2023 voor 25 euro. Wat je hiervoor terug krijgt? Een heel blij kind wat al zijn energie kwijt kan in een grote speeltuin met schommels, draaimolens en heel veel meer.

Video
Kijk hieronder de video waarin Annie over alles vertelt wat met Buvelio te maken heeft en wat kinderen het leukste vinden in de speeltuin.