Lokale Sterren schitteren op diverse podia tijdens het Strandwalfestival

Lokale Sterren schitteren op diverse podia tijdens het Strandwalfestival

Het Strandwalfestival, dat plaatsvindt op vrijdag 13 en zaterdag 14 september, zet dit jaar volop in op lokaal talent uit Rijswijk en omgeving. Bezoekers kunnen zich verheugen op een feestelijk evenement waar muziek, cultuur en gezelligheid centraal staan. De verschillende podia bieden een breed scala aan optredens en activiteiten.

Sir Winston hoofdpodium
Op het Sir Winston Hoofdpodium treden de hoofdacts op, bestaande uit getalenteerde lokale muzikanten. Zowel op vrijdag als zaterdag zijn er optredens gepland die een breed publiek zullen aanspreken. De tijden voor het hoofdpodium zijn als volgt:

Vrijdag: 17:00 – 22:00 uur
Zaterdag: 12:00 – 22:00 uur

Cultuurpodium
Het Cultuurpodium, gecoördineerd en geprogrammeerd door Trias, biedt een divers aanbod aan culturele optredens. Dit podium is gewijd aan de kunst en cultuur van Rijswijk en bevat acts variërend van muziek tot dans. De optredens vinden plaats op zaterdag van 11:00 tot 16:00 uur.

Pop-up podium
Een nieuw onderdeel van het Strandwalfestival is het Pop-up Podium. Hier kunnen bezoekers genieten van optredens door lokale artiesten zoals singer-songwriters en muzikale duo’s. Het Pop-up Podium biedt een platform voor opkomende talenten en zorgt voor entertainment tijdens de wissels van het hoofdpodium. Dit podium is actief op zaterdag van 12:00 tot 17:00 uur.

Binnenkort alle informatie
Het volledige programma van het Strandwalfestival wordt binnenkort bekendgemaakt. Voor de laatste updates kunnen geïnteresseerden de website strandwalfestival.nl en de sociale media kanalen van het festival raadplegen.