First Class Sports viert verhuizing met open dag vol sportieve activiteiten

First Class Sports viert verhuizing met open dag vol sportieve activiteiten

First Class Sports verhuist binnenkort van Handelskade 39 naar Handelskade 49. Het is maar een paar deuren naast de huidige locatie, maar wel een perfecte geheel vernieuwde zichtlocatie met gigantisch veel vierkante meters oppervlakte om te sporten.

Open dag
Om deze spannende verhuizing te vieren, organiseert de sportclub op 1 september een open dag. Op deze dag zijn zowel leden als niet- leden van harte welkom om kennis te maken met de vernieuwde faciliteiten en deel te nemen aan diverse activiteiten.

Wat je kunt verwachten
Om de opening in te luiden wordt met een live dj samen het glas geheven. Daarna kun je je energie kwijt in diverse proeflessen. Ervaar de kick van spinning, boxing, BBB, XCORE en Zumba in de gloednieuwe ruimtes. En natuurlijk kun je als één van de eersten het allernieuwste fitnessapparatuur uitproberen.

Verschillende challenges
We spraken met Anthony van de sportschool: “Tussendoor wordt er gezorgd voor voldoende versterking met snacks. Voor een moment van ontspanning staat er een aangename verrassing op het gebied van wellness voor je klaar. De fanatiekelingen onder ons kunnen ook meedoen aan verschillende challenges waarmee je niet alleen getest wordt op fysieke kracht maar ook op uithoudingsvermogen en denkkracht.”

Iedereen is welkom
De open dag wordt een dag met voor ieder wat wils, of je je nu wilt ontspannen, zweten of gewoon de sfeer wilt proeven van je nieuwe tweede huis. First Class Sports hoopt velen van jullie te mogen ontvangen. Neem dus vooral vrienden en familie mee. Iedereen is welkom!

Nieuwe website
Voor meer informatie kun je terecht op de website van First Class. Deze zal vlak voor de opening ook vernieuwd worden. De vernieuwde site geeft ook een voorproefje van de nieuwe sfeer en uitstraling die de locatie heeft na de verhuizing.