Ook dit jaar is Nootpop weer gratis voor iedereen

Ook dit jaar is Nootpop weer gratis voor iedereen

Na een bruisende Koningsdag en een stralende kermisweek is het tijd voor NootPop, de knallende afsluiter van het evenementenseizoen.

De hele dag feest
NootPop vindt dit jaar plaats op zondag 8 september vanaf 14:00 op de parkeerplaatsen aan de Ds. C. Spoorlaan, achter het Oude Raadhuis. Er zijn optredens van twee bands en een DJ, die zorgen voor een middag vol muziek, gezelligheid en dans. Het programma loopt tot 19.30 uur. Tijdens het evenement zijn er ook diverse eet- en drinkgelegenheden aanwezig om het feest compleet te maken.

Trotse voorzitter
De voorzitter van de Oranjevereniging, Kees van Dorp: “Samen spelen en samen genieten van muziek onder het genot van een hapje en drankje. Dat is waar we als Oranjevereniging Nootdorp voor staan om de sociale samenhang in Nootdorp te verstevigen. We hebben een mooi en succesvol evenementenseizoen gehad, met prachtig weer. We gaan er vanuit dat de weergoden ons ook tijdens NootPop gunstig gestemd zijn.”

Kom lopend of met de fiets
Om alles in goede banen te leiden, opent het terrein al om 13.30 uur. Bezoekers wordt verzocht zoveel mogelijk lopend of op de fiets te komen vanwege de beperkte parkeermogelijkheden in de buurt. De Ds. C. Spoorlaan zal tijdens het evenement afgesloten zijn voor verkeer om ruimte te bieden aan hulpdiensten.