Opening van de Open Lucht Beeldenexpositie in het Emmapark op 11 september

Opening van de Open Lucht Beeldenexpositie in het Emmapark op 11 september

Volgende week woensdag 11 september rond 15.00 uur wordt de jaarlijkse Open Lucht Beeldenexpositie feestelijk geopend in het Emmapark in Pijnacker. Deze bijzondere expositie, die valt onder het culturele evenement De Verbeelding, belooft weer een visueel spektakel te worden. Maar dit jaar wordt de opening extra bijzonder gemaakt door de jubilerende dansschool Belinda uit Nootdorp. Zij brengen de boel letterlijk in beweging met diverse dansoptredens uit hun jubileumvoorstelling ‘De magische kok’.

kunst in de open lucht
De Beeldenexpositie is een jaarlijks terugkerend evenement waarin kunstenaars hun creativiteit de vrije loop laten en kunstwerken tentoonstellen in de open lucht. Dit jaar hebben veertien kunstenaars hun fantasie laten spreken om unieke kunstwerken te creëren. De kunstwerken, allemaal in het teken van het thema ‘Kleur’, zullen het Emmapark tot en met zondag 6 oktober opfleuren. Bezoekers krijgen de kans om al wandelend te genieten van de kleurrijke en diverse werken, gemaakt door zowel lokale als regionale kunstenaars.

Er is ook plaats voor kunst
Naast de Beeldenexpositie in het park wordt er ook een kunstexpositie ingericht door Kunst in Pijnacker in de ‘etalage’ van het voormalige Rabobankpand, dat eveneens aan het Emmapark gelegen is. Ook deze expositie volgt het thema ‘Kleur’ en biedt een mooie aanvulling op de buitenexpositie.

Iedereen is welkom
Of je nu een fervent kunstliefhebber bent of gewoon nieuwsgierig naar de creatieve uitingen van deze kunstenaars, iedereen is welkom om deel te nemen aan de opening en te genieten van een middag vol kunst en dans. Mis het niet en laat je inspireren door deze kleurrijke viering van creativiteit!