Don Bosco Rijswijk introduceert nieuwe activiteiten voor jong en oud

Don Bosco Rijswijk introduceert nieuwe activiteiten voor jong en oud

Don Bosco Rijswijk staat aan de vooravond van een grote verandering: ze moeten verhuizen. Hoewel dit een flinke uitdaging is, blijft het team achter de schermen hard werken om ervoor te zorgen dat het jeugd- en jongerenwerk kan blijven doorgaan. Don Bosco Rijswijk is een vertrouwde plek voor kinderen, jongeren en hun families, waar ze terecht kunnen voor een breed scala aan leuke activiteiten en ondersteuning. Hun betrokkenheid bij de gemeenschap van Rijswijk is groot, en ze zorgen ervoor dat iedereen zich er thuis voelt.

Activiteiten voor kinderen
Voor de jongste bewoners van Rijswijk biedt Don Bosco een aantal leuke en leerzame activiteiten. Zo kunnen kinderen van 6 tot en met 12 jaar meedoen aan de Cursus Aan de Bal. Deze cursus vindt elke dinsdag plaats van 16.00 tot 17.00 uur en is ideaal voor kinderen die graag hun balvaardigheden willen verbeteren.

Daarnaast is er Taalfit, een programma speciaal voor kinderen vanaf 3 jaar. Dit wordt op woensdag, donderdag en vrijdag na schooltijd georganiseerd en helpt jonge kinderen spelenderwijs hun taalvaardigheden te ontwikkelen.

Activiteiten voor jongeren
Ook voor jongeren biedt Don Bosco volop mogelijkheden. Elke woensdag is er The Hangout, een gezellige ontmoetingsplek voor jongeren vanaf groep 8. The Hangout begint om 16.00 uur en is de perfecte plek om na school met vrienden te chillen.

Op vrijdagavond is er vanaf 18.30 uur de Tieneravond. Dit is een vaste avond waarop tieners samen kunnen komen voor leuke activiteiten, ontspanning en gezelligheid.

Activiteiten voor de buurt
Don Bosco Rijswijk is er niet alleen voor kinderen en jongeren, maar ook voor de bredere gemeenschap. Voor alle Rijswijkers vanaf 16 jaar is er elke woensdag De Taalkeuken. Van 10.30 tot 12.00 uur kunnen buurtbewoners samenkomen om hun taalvaardigheden te verbeteren in een ontspannen en gezellige sfeer.

Toegankelijk en gratis
Alle activiteiten van Don Bosco Rijswijk zijn gratis en staan open voor iedereen. Of je nu komt om te leren, sporten of gewoon voor de gezelligheid, bij Don Bosco is iedereen welkom. Het team zet zich in om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat de activiteiten voor de gemeenschap kunnen blijven doorgaan zoals altijd.