Sir Winston Blue Memories: Een swingende avond vol nostalgie

Sir Winston Blue Memories: Een swingende avond vol nostalgie

Op zondag 13 oktober 2024 ben je van harte welkom bij de Sir Winston Blue Memories. Dit evenement biedt een sfeervolle avond met livemuziek en nostalgische klanken. Het programma bestaat uit een optreden van Jimmy Tielman & Friends en een muzikale afsluiting door DJ Ron Funkytown.

Indo-Rock komt tot leven
Jimmy Tielman is een familielid van de beroemde Tielman Brothers, die in de jaren 50 furore maakten met hun unieke mix van Indo-Rock. Hoewel de originele formatie niet meer optreedt, blijft Jimmy met zijn band deze muzikale traditie voortzetten. Hun optreden brengt de bekende klanken van toen tot leven, met een mix van rock-‘n-roll en Indonesische invloeden. Het belooft een avond vol herkenbare muziek en goede sfeer te worden.

Ook in de avond feest
Na het optreden van de band zorgt DJ Ron Funkytown voor de muziek. Met een selectie van bekende hits en dansbare nummers maakt hij het publiek klaar voor een ontspannen avond. Het evenement begint om 15:30 uur en duurt tot 20:30 uur. Tickets zijn verkrijgbaar bij Eetcafé De Halve Maan en online via de website etickets-online.nl.