[VIDEO] PLUS Jongenotter start met maatschappelijke spaaractie

[VIDEO] PLUS Jongenotter start met maatschappelijke spaaractie

Het is nog maar oktober, maar in veel supermarkten is de feestmaand december al goed zichtbaar. Bij Plus Jongenotter hebben ze voor dit jaar een actie opgezet die niet alleen voor de portemonnee goed is, maar ook een maatschappelijke bijdrage levert voor de inwoners van Rijswijk die het minder breed hebben.

Spaar voor kerstboodschappen
Vanaf zondag 13 oktober kunnen klanten beginnen met sparen voor korting op hun kerstboodschappen. Voor elke €10 aan boodschappen ontvangen klanten een zegel. Met een volle spaarkaart kan deze worden ingeleverd voor €10 korting op hun kerstboodschappen. Bij vier volle spaarkaarten krijgt een klant €50 korting op de boodschappen.

Elkaar helpen in zware tijden
Er is ook een sociaal aspect van de campagne. “Ik verwacht wel dat klanten hun spaarkaarten zullen delen of doneren aan anderen die het moeilijk hebben. En zo bevordert deze actie ook een gevoel van gemeenschapssteun, waarbij mensen elkaar helpen in zware tijden”, aldus winkeleigenaar Richard Jongenotter.

Geen spaaractie voor handdoeken
Jongenotter heeft bewust gekozen voor kortingen in plaats van producten zoals handdoeken. Met deze actie wil Plus Jongenotter de goedkoopste supermarkt zijn tijdens de feestdagen, vooral omdat we ons realiseren dat we niet de laagste prijs hebben. Jongenotter: “Maar daar krijg je dan wel een mooie winkel en personeel dat je kan helpen bij vragen in de winkel.”