[FOTO] Veiligheidsdag Gemeente, Politie en Brandweer zeer druk bezocht

[FOTO] Veiligheidsdag Gemeente, Politie en Brandweer zeer druk bezocht

Zaterdag organiseerde de Gemeente Rijswijk samen met Politie en Brandweer een zeer succesvolle veiligheidsdag in Rijswijk. Bezoekers konden kennismaken met de hulpverleners. Dit gebeurde op de brandweerkazerne aan de Burgemeester Elsenlaan 315 in Rijswijk.

Veiligheidsdag_ 02 Veiligheidsdag 02 Veiligheidsdag 03 Veiligheidsdag 05 Veiligheidsdag 07 Veiligheidsdag_ 01 Veiligheidsdag_ 03 Veiligheidsdag_ 04 Veiligheidsdag_ 05 Veiligheidsdag_ 06 Veiligheidsdag_ 07 Veiligheidsdag_ 08 Veiligheidsdag_ 09 Veiligheidsdag_ 10 Veiligheidsdag_ 11 Veiligheidsdag_ 12 Veiligheidsdag_ 13 Veiligheidsdag_ 14 Veiligheidsdag_ 15
<
>
Veiligheidsdag Rijswijk

Op de motor en in de auto
Jong en oud kwam naar de dag om even in een politieauto te zitten en hoe gaaf is het als je als kind op een echte politiemotor te zitten. Het kon zaterdag allemaal. Ook waren er verschillende demonstraties voor de aanwezigen waarin politie en brandweer lieten zien hoe ze hun taak oppakken tijdens een noodsituatie, zoals een brand of een reddingsactie..

Voorlichting
Er stonden ook kraampjes waar je informatie kreeg over ver veiligheid rondom je huis, zoals wat je bijvoorbeeld het best kan doen tegen inbraak. Ook online veiligheid was dit jaar een thema om aandacht voor te vragen. Zo leer je hoe je omgaat met phishing en oplichting.