Dilan Yesilgöz te gast in Politiek Café van Rijswijkse VVD 🗓

Dilan Yesilgöz te gast in Politiek Café van Rijswijkse VVD 🗓

ical Google outlook Agenda Nieuws Rijswijk

Op woensdag 23 oktober is Dilan Yeşilgöz, partijleider en fractievoorzitter van de VVD in de Tweede Kamer, te gast in het Politiek Café van de Rijswijkse VVD. Deze bijeenkomst biedt leden de gelegenheid om met haar in gesprek te gaan over actuele politieke ontwikkelingen en het beleid van de VVD-fractie.

Minister van Justitie en Veiligheid
Dilan Yeşilgöz heeft ruime ervaring in de politiek. Voorafgaand aan haar huidige rol was zij minister van Justitie en Veiligheid, en eerder actief als gemeenteraadslid in Amsterdam en als Tweede Kamerlid. Tijdens de bijeenkomst zal zij ingaan op het werk van de VVD-fractie en de eerste 100 dagen van het nieuwe kabinet. Leden kunnen hun mening geven en suggesties delen over het landelijke beleid.

Ton’s Muziekcafé
Ook Ingrid Michon, Tweede Kamerlid voor de VVD, zal die avond aanwezig zijn. Zij zal samen met Dilan Yeşilgöz deelnemen aan de discussie en vragen beantwoorden. Het Politiek Café vindt plaats in Ton’s Muziekcafé, Herenstraat 97 in Rijswijk. De inloop is vanaf 20.00 uur en de bijeenkomst start om 20.30 uur. Alle geïnteresseerden zijn welkom.