Yoga nu ook voor mensen met een smalle beurs 🗓

Yoga nu ook voor mensen met een smalle beurs 🗓

Stress en spanningen, wie heeft er geen last van. Met yoga werk je aan het vinden van rust en krijgen van meer energie. De bewonersorganisatie VBS wil Yoga-lessen voor iedereen in Rijswijk toegankelijk maken. De kosten zijn € 1,75 per les van een uur.

Elke week in Wijkcentrum Stervoorde
De ervaren Rijswijkse docent Martje Mollema geeft de lessen vanaf dinsdag 29 oktober elke week van 13.00 tot 14.00 uur in de Sporthal van Wijkcentrum Stervoorde. “Ik doe al 25 jaar aan yoga. Sinds 2015 geeft ik met veel plezier les”, vertelt Martje.

Voor iedereen
“Yoga draait niet op lenigheid of het perfect uitvoeren van houdingen, maar om het loslaten van spanning en het hervinden van een soepel lichaam en het behouden ervan”, vertelt Martje, “Ik geef een zachte vorm van Hatha Yoga waardoor je jouw lichaamshouding verbetert en je geestelijke gezondheid bevordert op een manier die voor iedereen toegankelijk is. Geschikt voor elk niveau, ongeacht je ervaring.

Ervaar zelf wat Yoga voor je kan doen, meld je aan voor een proefles op dinsdag 29 oktober bij Martje Mollema. De VBS is een bewonersorganisatie die zich inzet voor de leefbaarheid in de wijken, zij organiseert veel activiteiten. Voor voor meer informatie op op de site van de VBS of  stuur een mail voor meer informatie.