Open Dag bij Trias: “Ontdek jouw talent”

Open Dag bij Trias: “Ontdek jouw talent”

Op zaterdag 10 juni 2023 vindt de open dag plaats bij Trias in het Huis van de stad Rijswijk. Iedereen is op die dag uitgenodigd om gratis proeflessen te volgen.

Trias
Trias is het centrum voor de kunsten. Bij Trias kan je lessen of workshops volgen op het gebied van muziek, dans, theater, musical, beeldend en nieuwe media. ‘Kunst en cultuur is voor iedereen’ is het uitgangspunt van de organisatie en iedereen is dan ook welkom voor hun persoonlijke ontwikkeling.

Open dag
Tijdens de open dag kan je kijken en meedoen bij de verschillende lessen. Je kan verschillende dingen uitproberen en vragen stellen aan docenten

Er zijn muzieklessen met verschillende instrumenten, danslessen in verschillende stijlen, theater- en musicallessen en creatieve lessen als bijvoorbeeld tekenen of Game Design. Er is voor ieder wat wils.

Aanmelden
De open dag is op zaterdag 10 juni van 10.00 tot 14.00 uur. De organisatie laat weten dat aanmelden niet verplicht is, maar dat dit er wel voor zorgt dat je verzekerd bent van een plekje. Aanmelden kan via stichting-trias.nl op de pagina van de open dag. Op de pagina staat ook een overzicht van alle verschillende lessen.