Dit weekend lekker eten tijdens Toost Foodtruckfestival in Wilhelminapark

Dit weekend lekker eten tijdens Toost Foodtruckfestival in Wilhelminapark

Door: Joey Koeijvoets –

Foodtruckfestival Toost staat dit weekend in het Rijswijkse Wilhelminapark. Van vrijdag tot en met zondag kun je genieten van heerlijke hapjes, live muziek en een scala aan activiteiten voor jong en oud.

Groot aanbod foodtrucks
Het festival biedt een indrukwekkende selectie van meer dan vijftien verschillende foodtrucks, die een breed scala aan gerechten aanbieden. Of je nu zin hebt in sappige burgers, smakelijke loempia’s of gezonde pokebowls, er is voor ieder wat wils. De culinaire variëteit zal zeker tegemoetkomen aan de smaakpapillen van alle bezoekers.

Gratis toegang
Wat het extra aantrekkelijk maakt, is dat de toegang tot het festival gratis is. Naast het genieten van het diverse aanbod aan eten, kun je ook genieten van live optredens van verschillende artiesten. Deze muzikale ambiance zal de sfeer van het festival versterken en zorgen voor een gezellige en feestelijke atmosfeer.

Ook leuk voor de kinderen
Voor de jongere festivalgangers zijn er ook volop activiteiten gepland. Er worden verschillende workshops georganiseerd waar kinderen hun creativiteit kunnen uiten en nieuwe dingen kunnen leren. Bovendien is er een speciale circusspeelplaats waar kinderen zich kunnen vermaken en hun acrobatische vaardigheden kunnen uitproberen.

Openingtijden
Vrijdag 16 juni: 16:00 uur tot 00:00 uur
Zaterdag 17 juni: 13:00 uur tot 00:00 uur
Zondag 18 juni: 13:00 uur tot 21:00 uur