Leon Zuidgeest Haarwerken: Al 25 jaar een specialist in het herstel van zelfvertrouwen

Leon Zuidgeest Haarwerken: Al 25 jaar een specialist in het herstel van zelfvertrouwen

Al meer dan twee decennia lang is de kapsalon van Leon en Hennie Zuidgeest een bekend gezicht in Rijswijk. Met hun gespecialiseerde zaak, Leon Zuidgeest Haarwerken, vieren ze dit jaar het 25-jarig jubileum. Een bijzondere mijlpaal die niet onopgemerkt bleef, want burgemeester Huri Sahin bracht vrijdagochtend een bezoek aan de salon op de Lindelaan om Hennie, Jolanda en Mary te feliciteren.

Bij Leon Zuidgeest kan je terecht voor het kleuren, knippen en stylen van je haar, maar ook zijn ze gespecialiseerd in het vervaardigen van pruiken die niet van echt haar te onderscheiden zijn.

Uniek in Rijswijk
Meer dan een kwart eeuw geleden kreeg Hennie te maken met de emotionele impact van haarverlies, toen een familielid met kaalheid werd geconfronteerd. Destijds was het aanbod van hoogwaardige haarwerken beperkt, wat voor veel ongemak zorgde, aangezien kaalheid nog steeds een taboe was. Gedreven door de behoefte om anderen te helpen, besloot Hennie zich te specialiseren in haarwerken. In Rijswijk is Hennie de enige gecertificeerde haarwerkspecialist.

Verschil is niet meer te zien
Artsen verwijzen regelmatig patiënten naar Hennie door. De kapsalon is voor zowel mannen als vrouwen. En omdat de salon een certificaat heeft kan het ook allemaal met de verzekering geregeld worden. En wie denkt dat je het verschil kunt zien tussen echt haar en een pruik hoeft zich geen zorgen te maken. Tegenwoordig is de kwaliteit zo hoog dat het verschil tussen echt haar en kunsthaar niet meer te zien is.

Goede reputatie
Leon Zuidgeest Haarwerken heeft door de jaren heen een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd in het bieden van hoogwaardige haarwerken die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook comfort en zelfvertrouwen bieden aan mensen die met haarverlies te maken hebben. Het team van Hennie, ondersteund door Jolanda en Mary, is er altijd op gericht om klanten op een empathische en professionele manier te begeleiden bij het kiezen van het juiste haarwerk. Daarnaast zijn de nauwe samenwerking met artsen en het regelen van verzekeringszaken een waardevolle service die het hele proces voor klanten vereenvoudigt.

Het verschil maken
Terwijl Leon en Hennie Zuidgeest hun kapsalon in Rijswijk blijven runnen, zal Leon Zuidgeest Haarwerken ongetwijfeld de komende jaren blijven floreren als een bron van steun en herstel van zelfvertrouwen voor degenen die met haarverlies te maken hebben. Met hun toewijding, expertise en voortdurende bijscholing blijven ze het verschil maken in het leven van hun klanten, door hen te helpen zichzelf te zijn en vol vertrouwen door het leven te gaan.