[RADIO] Sabrina van de Heuvel en Astrid van Eekelen over de Gemeente Leidschendam-Voorburg

[RADIO] Sabrina van de Heuvel en Astrid van Eekelen over de Gemeente Leidschendam-Voorburg

Sabrina van de Heuvel, fractievoorzitter van de VVD Leidschendam-Voorburg, en Astrid van Eekelen, wethouder economie in de gemeente, liepen tijdens Aan de Sluis 2024 ook even binnen in onze pop-up studio en spraken over hun betrokkenheid bij lokale evenementen en de levendige gemeenschap van Leidschendam-Voorburg.

Bruisende en levendige stad
Sabrina en Astrid waren aanwezig bij het evenement waarbij Astrid samen met het college de ontbijtjes uitdeelden aan de inwoners.  Wethouder van Eekelen was verheugd over de drukte en de betrokkenheid van lokale ondernemers. Ze benadrukte hoe belangrijk de actieve ondernemersverenigingen in zowel Voorburg als Leidschendam zijn voor het bruisende karakter van de gemeente. Het gemeenschapsgevoel wordt versterkt door deze betrokkenheid en maakt de stad levendig.

Hard werken voor de inwoners
Sabrina van de Heuvel beschreef haar rol als raadslid als parttime, maar altijd betrokken bij de gemeenschap, terwijl Astrid van Eekelen het wethouderschap uiteraard als een fulltime functie heeft, waarin ze constant bezig is met vergaderingen en contact met de bewoners. Ze streeft ernaar een veilige, schone en gastvrije omgeving te creëren, zodat ondernemers kunnen floreren en de bewoners zich thuis voelen.

MKB vriendelijkste gemeente
Sabrina van de Heuvel sprak ook over het streven om Leidschendam-Voorburg tot de meest MKB-vriendelijke gemeente van Nederland te maken, met een top vijf-plan dat is opgesteld in samenwerking met lokale ondernemers.