Heerlijk tot rust komen in de Sunrise Temple in Leidschendam

Heerlijk tot rust komen in de Sunrise Temple in Leidschendam

De SunRise Temple aan de Damlaan in Leidschendam is een initiatief van Remco en Sabrina. Zij voelden de behoefte om een ruimte te creëren waar mensen samen kunnen komen om tot zichzelf te komen en spiritualiteit te beoefenen.

Iedereen welkom voelen
Bij het tot stand brengen van de Temple ging de visie van Remco en Sabrina verder dan het bieden van een holistische plek; ze willen een centrum creëren waar iedereen zich welkom voelt, ongeacht leeftijd, achtergrond of religie. Dankzij hun vastberadenheid en leiderschap hebben ze met succes de gemeenschap geïnspireerd om de SunRise Temple te ondersteunen en er een plek van verbinding en samenkomst van te maken.

De Temple uitgroeien tot een bloeiend centrum van spiritualiteit, educatie en cultuur
Remco en Sabrina zijn niet alleen betrokken als initiatiefnemers, maar ook als actieve leden van de gemeenschap en zorgen ervoor dat de Temple een gastvrije omgeving is voor alle bezoekers. Hun toewijding en passie hebben de SunRise Temple tot een essentieel onderdeel van het leven in Leidschendam gemaakt.

Op zoek naar een nieuwe plek
De Temple is gevestigd in het oude postkantoor waar voorheen ook Dans aan de Vliet gevestigd was. Kijk voor het actuele aanbod op sunrisetemple. Omdat dit een tijdelijk onderkomen is totdat de locatie gesloopt wordt zijn Remco en Sabrina op zoek naar een alternatieve locatie waar ze na de sloop hun nieuwe Temple kunnen vestigen. Heb jij een locatie of kan je helpen? Neem dan contact op via de website www.sunrisetemple.nl

Radio-interview
Op 21 september kwamen Remco en Sabrina ook even langs in onze pop-up studio in de Damlaan waar ze vertelde over de Sunrise Temple.