Eerste symbolische steen bij Buitenplaats Hofstede gelegd

Eerste symbolische steen bij Buitenplaats Hofstede gelegd

Donderdagmiddag werd de symbolische eerste steen gelegd bij het nieuwbouwproject Buitenplaats Hofstede in Rijswijk. Wethouder Van Malsen metselde samen met de oud-eigenaren, de heren Botenga en Kohlinger, symbolisch de eerste steen en onthulde de ‘eerste steen plaquette’. Deze krijgt straks een mooie plek in de gevel van het Landhuis, waar luxe appartementen en penthouses worden gebouwd.

Grote groep mensen aanwezig bij gebeurtenis
Tijdens de feestelijke bijeenkomst werd door de wethouder en de oud-eigenaren het glas geheven op deze belangrijke mijlpaal. Kopers, betrokken partijen en geïnteresseerden in de nog beschikbare woningen vierden dit moment mee. Buitenplaats Hofstede wordt gebouwd op de locatie van het voormalige Hofstede-complex, dat ruim dertien jaar geleden door een brand werd verwoest. Naast de woningen wordt een nieuw openbaar park gerealiseerd dat, na oplevering, aan de stad wordt geschonken

Hofstede Hofstede Hofstede Hofstede
<
>
Buitenplaats Hofstede

Wonen in een parkachtige omgeving
Buitenplaats Hofstede is een exclusief nieuw landgoed, ontwikkeld door NU Projectontwikkeling. In een parkachtige omgeving worden luxe appartementen, twee-onder-een-kap villa’s, boswoningen, vrijstaande villa’s en een boerderij-ensemble gerealiseerd. Dit groene gebied, waar in de komende jaren flink geïnvesteerd wordt in natuur en leefbaarheid, biedt een unieke ligging aan de rand van de stad, dicht bij voorzieningen en toch omgeven door rust..

Beschikbare woningen
Het project is duurzaam opgezet, met aandacht voor inheemse beplanting en diersoorten in het gebied. De woningen worden gasloos en energieneutraal opgeleverd. Er zijn nog enkele appartementen en penthouses beschikbaar. Voor meer informatie en inschrijving kun je terecht op buitenplaatshofstede.nl.