Ronald van Assen signeert bij Bruna Nootdorp en Pijnacker πŸ—“

Ronald van Assen signeert bij Bruna Nootdorp en Pijnacker πŸ—“

ical Google outlook Nieuws Pijnacker-Nootdorp

Zaterdag 26 oktober signeert auteur Ronald van Assen zijn boeken op twee locaties in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. In de ochtend, van 10.30 tot 12.30 uur, is hij aanwezig bij Bruna Nootdorp aan de Lange Baan 22-24. In de middag, tussen 14.00 en 16.00 uur, signeert hij bij Bruna Pijnacker Centrum op Ackershof 30.

Van Assen signeert onder andere zijn nieuwste historische thriller Klimop en waterlelie, die op 5 oktober is verschenen. Het verhaal speelt zich af in het Delft van 1683 en volgt dominee Jacobus Schagen, die na het verlies van zijn vrouw in aanraking komt met een jonge vrouw uit het Dolhuis. Terwijl hij probeert haar te helpen, raakt hij verwikkeld in een web van intriges. Het boek is geprezen door bestsellerauteur Jeroen Windmeijer, die het omschrijft als β€œeen spannend en ontroerend verhaal met een sterke historische context.”

Naast zijn nieuwste werk zal Van Assen ook eerdere boeken signeren. De auteur, geboren in Delft en tegenwoordig woonachtig in Bodegraven, viert binnenkort zijn 10-jarig schrijverschap. Hij heeft tien boeken uitgebracht bij Godijn Publishing en is naast auteur ook actief als redacteur, columnist en voorlichter bij verschillende organisaties.

De signeersessies bieden lezers de kans om Van Assen persoonlijk te ontmoeten en een gesigneerd exemplaar van zijn boeken te verkrijgen.