RJT Vocals brengt theatrale klanken in de Bonifatiuskerk 🗓

RJT Vocals brengt theatrale klanken in de Bonifatiuskerk 🗓

ical Google outlook Nieuws Rijswijk

Op zondag 20 oktober treedt RJT Vocals op met het concert Theatrale klanken in de Bonifatiuskerk, Rijswijk. Van 15.00 tot 16.00 uur brengt het koor, dat deel uitmaakt van het Rijswijks Jeugdtheater, een selectie van zestien liederen uit bekende musicals ten gehore. Het repertoire bevat onder andere Hallelujah van Leonard Cohen, Morgen is Vandaag uit Soldaat van Oranje, en No Voice uit Bare: A Pop Opera.

Bekend Rijswijks koor
RJT Vocals, onder leiding van Koen Both, bestaat uit 30 zangers en zangeressen tussen de 12 en 25 jaar. Het koor treedt regelmatig op tijdens lokale evenementen, zoals het Strandwalfestival en de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Rijswijk. Ook deden zij mee aan de Rijswijk Talent Award.

Begeleiden van jongeren
Koen Both, dirigent van RJT Vocals, heeft een brede achtergrond in muziek en theater. Hij studeerde onder andere aan Codarts, Hogeschool voor de Kunsten Rotterdam, en de Willem Nijholt Academie. Zijn focus ligt op het begeleiden van jongeren bij muziek- en theatervoorstellingen, waarbij hij zijn jarenlange passie voor musicals doorgeeft.

Muziek in de Bonifatius
Het concert maakt deel uit van de serie Muziek in de Bonifatius en vindt plaats in de Bonifatiuskerk aan de Van Vredenburchweg 69. De toegang is gratis, met na afloop een deurcollecte en de mogelijkheid om een drankje te nuttigen.