Octantschool Triangel haalt meer dan €15.000 op tijdens sponsorloop

Octantschool Triangel haalt meer dan €15.000 op tijdens sponsorloop

Op Octantschool Triangel in Delfgauw is eind maart een sponsorloop gehouden voor de oorlogsslachtoffers die worden opgevangen in het Van der Valk hotel in Nootdorp. Triangel heeft met deze actie het motto van Octant bewezen: Samen bereik je meer! Er is een totaalbedrag opgehaald van maar liefst €15.400,39.

Rondjes om de school
In de dagen voor de sponsorloop zijn er ook boeken verkocht voor dit goede doel, gedoneerd door Nancy Heinsman – auteur en tevens moeder van leerlingen op de Triangel. De leerlingen hebben sponsoren gezocht en heel veel rondjes om de school gerend. De ouderraad zorgde voor het stempelen van de kaarten, limonade en een zakje lekkers voor na het lopen. Rosie (op de foto in het midden) had het hoogste bedrag opgehaald. Zij heeft €545,00 bij elkaar gerend.

Geld wordt goed besteed
Het bedrag van €15.400,39 is ruim boven verwachting. Wat volgt is een eerste gesprek met de gemeente en een vrijwilliger, zodat er samen bekeken kan worden waar het geld het beste aan besteed kan worden. Een ding is zeker; het komt op de juiste plek terecht, bij de kinderen die wel een extraatje kunnen gebruiken.