Griezelen voor Halloween in Oud Rijswijk 🗓

Griezelen voor Halloween in Oud Rijswijk 🗓

ical Google outlook Nieuws Rijswijk

Het einde van oktober nadert, en dat betekent dat Halloween weer voor de deur staat. Ook dit jaar zijn er in Rijswijk verschillende activiteiten gepland om dit griezelige feest te vieren.

Kinderspeurtocht en trick-or-treat
Op dinsdag 31 oktober kunnen kinderen zich vermaken met een spannende speurtocht door de Herenstraat in Oud Rijswijk. De speurtocht is speciaal ontworpen voor kinderen en belooft een uitdaging vol verrassingen. Tijdens de speurtocht kunnen de deelnemers op zoek gaan naar verschillende aanwijzingen en symbolen die overal in de straat verstopt zijn. De speurtocht begint om 16:00 uur en duurt tot 18:00 uur.

Naast de speurtocht kunnen kinderen ook langs de deuren gaan voor de traditionele trick-or-treat. Veel winkels in de Herenstraat doen mee en openen hun deuren om de kinderen met snoep te verwelkomen.

Schminken en griezelige kostuums
Voor wie nog niet in de griezelstemming is, is er tijdens de speurtocht de mogelijkheid om zich te laten schminken. Kinderen kunnen zich laten omtoveren tot vampier, heks, zombie of een andere creatie.

Meer Halloweenpret
De Halloweenpret begint echter al eerder, op 26 en 27 oktober. Op deze dagen worden er in Rijswijk ook verschillende activiteiten georganiseerd die volledig in het teken staan van Halloween.

Meer informatie over de Halloweenactiviteiten
Of je nu meedoet aan de speurtocht, langs de deuren gaat voor trick-or-treat of geniet van de eerdere activiteiten in het weekend, er is voor iedereen iets leuks te doen tijdens Halloween in Rijswijk. Voor meer informatie over de exacte tijd, locatie en detail, kun je terecht via deze link.