Politie zoekt naar identiteit van overleden man gevonden in Vlietland

Politie zoekt naar identiteit van overleden man gevonden in Vlietland

Begin september is er in recreatiegebied Vlietland een overleden man gevonden, maar zijn identiteit is nog altijd onbekend. De politie probeert nu met een signalement en foto’s van zijn kleding meer informatie te krijgen. Het lichaam werd op 2 september door recreanten ontdekt in het water van de grote plas tussen Leiden en Leidschendam-Voorburg. De man is door de brandweer uit het water gehaald.

Geen misdrijf, maar nog veel vragen
Uit onderzoek blijkt dat de man niet door een misdrijf is overleden. Toch wil de politie zijn nabestaanden inlichten, maar er zijn geen aanwijzingen over wie de man is. DNA-onderzoek en navraag bij bedrijven hebben geen resultaten opgeleverd. Ook het Veteranen Search Team en Specialisten vermiste personen hebben geen overeenkomsten gevonden.

Signalement en gevonden spullen
De man is ongeveer 1,87 meter lang, weegt 79 kilo, en heeft een snor en baardgroei. Zijn rechter voortand is deels afwezig, en hij mist enkele kiezen. Hij droeg een zwarte broek, witte sokken, een T-shirt met een kraagje, een blouse met print, en een wit tasje met de tekst “CAMPER.”

Op 26 september werd de man zonder nabestaanden begraven op de Oosterbegraafplaats in Voorburg, met de aanwezigheid van de burgemeester en een dichter.

Weet u wie het is?
De politie zoekt nog steeds naar informatie over de identiteit van de overleden man. Heb jij een idee wie hij kan zijn? Neem dan contact op via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Je kunt ook een digitaal tipformulier invullen op de website van de politie. Hier vindt je de link naar de website