Stichting Leergeld gaat met 70 kinderen gratis naar de Efteling

Stichting Leergeld gaat met 70 kinderen gratis naar de Efteling

Op de laatste zaterdag van oktober vertrekt er een dubbeldekker bus vanuit Leidschendam naar Kaatsheuvel. Met meer dan zeventig kinderen, ouders en begeleiders gaat Stichting Leergeld op een onvergetelijk dagje uit naar De Efteling.

Een bijzondere samenwerking
Deze speciale dag is mogelijk dankzij de samenwerking tussen Leergeld Nederland en De Efteling. De Efteling biedt gratis tickets aan, terwijl Leergeld Leidschendam-Voorburg zorgt voor de organisatie van het vervoer en de deelnemers. De kosten voor de heen- en terugreis worden gedekt door enkele lokale sponsors, zodat alle kinderen kunnen genieten van dit bijzondere uitje. Ook voor een drankje en een snack onderweg wordt gezorgd, zodat niemand met een lege maag op pad gaat.

Toekomstige uitstapjes in het vooruitzicht
Leergeld Leidschendam-Voorburg heeft plannen om ook in de komende jaren soortgelijke uitstapjes te organiseren voor de kinderen die bij hen zijn ingeschreven. Dit initiatief biedt hen de kans om onvergetelijke herinneringen op te doen. Dankzij De Efteling en de betrokken sponsors belooft het een leuke en avontuurlijke dag te worden voor alle deelnemers