Kliederkerk over Sint-Maarten in de Koningkerk Voorburg 🗓

Kliederkerk over Sint-Maarten in de Koningkerk Voorburg 🗓

ical Google outlook Leidschendam-Voorburg Nieuws

Op zondag 10 november is er in de Koningkerk op de Bruijnings Ingenhoeslaan 4 in Voorbyrg om 10:00 uur een Kliederkerk over het thema ‘Sint Maarten’. Sint Maarten is de heilige van Voorburg en zijn naam komt vaak terug in de omgeving. Denk aan de Sint Maartensschool, het Maartens College en de Martinikerk. Ook zijn er verpleeghuizen zoals de Mantel en de Panden die naar hem zijn vernoemd.

Ontdek het verhaal van Sint-Maarten
Tijdens deze Kliederkerk gaan we ontdekken wat het verhaal van Sint Maarten inhoudt. Wat betekende het voor hem om een volger van Jezus te zijn? Dit zal op een vrolijke en creatieve manier gebeuren. Kliederkerk is bedoeld voor ouders, tieners en kinderen, maar iedereen is welkom om deel te nemen.

Activiteiten voor jong en oud
De Kliederkerk begint om 10:00 uur, gelijktijdig met de zondagse kerkdienst. De kinderen verzamelen zich met hun (groot)ouders in de Koningszaal van de Koningkerk. Samen zullen ze het verhaal van Sint Maarten ontdekken, een lampion knutselen en leren over de Sint Maarten-liederen. Aan het eind van de dienst houden de kinderen een lampionnenoptocht in de kerkzaal.