Avondvierdaagse deze week weer van start

Avondvierdaagse deze week weer van start

Deze week gaat de Avondvierdaagse Pijnacker/Delfgauw weer gelopen worden. Zoals ieder jaar kan jong en oud tot en met 3 juni genieten van de mooie wandelingen van 2,5; 5 of 10 kilometer in en om het dorp. En het is niet belangrijk hoe snel je hem loopt. Het motto van de organisatie is “Een prestatie leveren en daar trots op zijn, dat is het gevoel van de vierdaagse. Niet omdat je de beste bent, maar gewoon omdat je het kunt. Hoe groot of klein je ook bent.”

Alle basisscholen doen mee
Leerlingen van alle basisscholen in Pijnacker en Delfgauw en hun begeleiders, en individuele wandelaars genieten dan van de heerlijke zonnige avonden. Een het weer ziet er goed uit voor deze week. Enkel dinsdag is er kans op een buitje.

Wil je meedoen? 
Inschrijven op het startbureau bij Het Baken in Pijnacker is mogelijk op maandag 30 en dinsdag 31 mei. De kosten voor deelname zijn €5,50 per persoon. De starttijd is iedere dag tussen 18:00 en 19:00.

Starttijden slotavond:
10 km: tussen 18.15 en 18.30 uur
5 km: tussen 19.00 en 19.15 uur
5 en 10 km starten vanaf Het Baken
2,5 km en intocht: 20.00 uur (Startplaats van de intocht wordt nog nader bekend gemaakt).

Calamiteiten via Facebook
In geval van een calamiteit publiceert de organisaties uiterlijk om 17.00 uur op de dag van de wandeling een melding op hun website.