Twee vacatures bij de gemeente Pijnacker-Nootdorp

Twee vacatures bij de gemeente Pijnacker-Nootdorp

De Gemeente Pijnacker-Nootdorp heeft deze week twee vacatures vrijgegeven. Het betreft een vacature voor WOZ-taxateur en een vacature voor beleidsadviseur Sociaal Domein.

WOZ-Taxateur
Taxeren van vastgoed in alle soorten en maten is een vak apart. Daarom zoekt de gemeente voor deze functie een kandidaat die zich kan omschrijven als resultaatgericht en zorgvuldig. Je vind het leuk om nieuwe ontwikkelingen bij te houden.

De functie vraagt om brede kennis van zaken gecombineerd met een nieuwsgierige en frisse blik op de ontwikkelingen in onze gemeente en op de wereld daaromheen. Inwoners en ondernemers moeten er immers op kunnen vertrouwen dat onze WOZ-taxaties ieder jaar opnieuw zorgvuldig en objectief tot stand komen. Bekijk de vacature hier.

Beleidsadviseur Sociaal Domein
In deze functie kan je de ene dag bezig zijn met minimaregelingen of vraagstukken op het gebied van uitkeringen en arbeidsmarkt en de andere dag met kostenbeheersingsmaatregelen in de Wmo, huishoudelijke hulp en wet- en regelgeving op het gebied van de Wmo. Naast dat je met inhoudelijke dossiers aan de slag gaat, vorm je een team met andere adviseurs op het gebied van het sociaal domein en vul je elkaars talenten aan.

Je ontwikkelt beleid op diverse thema’s in het sociaal domein en adviseert zowel de directie als het bestuur daarover. Je werkt intensief samen met de andere (uitvoerende) collega’s in het sociaal domein en staat in nauw contact met maatschappelijke organisaties zoals bijvoorbeeld Stichting Leergeld, het Jeugdfonds Sport & Cultuur en onze subsidiepartners. Bekijk de vacature hier.