Genieten van de polder tijdens De Bieslanddagen

Genieten van de polder tijdens De Bieslanddagen

Op zaterdag 3 en zondag 4 september kan jong en oud weer genieten van de natuur tijdens de Bieslanddagen. Op verschillende locaties in het Delftse Hout, het Bieslandse Bos, de Bieslandse Polder en Klein Delfgauw zijn verschillende activiteiten.

Genieten van de polder
Al sinds 2004 worden de Bieslanddagen georganiseerd tijdens het eerste weekend van september. De activiteiten moeten ervoor zorgen dat mensen kunnen genieten van de polder tijdens dit natuurfeestje.

Door de vele vrijwilligers, lokale organisaties, sponsoren en fondsen zijn de Bieslanddagen nog altijd kosteloos voor bezoekers en voor iedereen toegankelijk.

Programma
Tijdens de twee weekenddagen zijn er bij de verschillende organisaties tal van activiteiten. Geniet bijvoorbeeld van een natuurvoorstelling in het amfitheater, ga kanoën bij scouting Willem de Zwijger of betreedt het Verhalenpad in Speelbos Biesbush.

Uiteraard zijn er nog veel meer activiteiten te ontdekken. Kijk voor het gehele programma op de website van bieslanddagen.nl. Let op: Sommige activiteiten zijn er enkel op één van beide dagen.