Kinderfilm De Vloek van Lughus te zien in CulturA & Zo

Kinderfilm De Vloek van Lughus te zien in CulturA & Zo

De Nederlandse kinderfilm De Vloek van Lughus is op zondag 30 oktober om 15.00 uur te zien in CulturA & Zo in Nootdorp. Omdat het weer bijna Halloween is, zal de film in een aantal bioscopen te zien zijn tijdens het Halloween-weekend.
Samenvatting
De Vloek van Lughus gaat over Romy die tijdens Halloween met haar jongere broertje Ryan zit opgescheept. Romy is bang om voor schut te staan tegenover haar vrienden als ze dit jaar weer met hem meegaat om snoep op te halen. Na een ruzie wenst Romy dat ze hem niet meer hoeft te zien. Maar dan verdwijnt Ryan echt. Is hij weggelopen of is er iets anders aan de hand? Langzaam verandert de stad in een spookstad en moet Romy alles op alles zetten om haar broertje te redden.
Ontmoet de hoofdrolspelers
Deze speciale vertoning is onderdeel van een mini Halloween-tour. De Nootdorpse actrice Puck Nieuwpoort (16) speelt de hoofdrol in de film. Zij is, samen met de andere hoofdrolspelers bij de vertoning aanwezig. Wil jij een handtekening of liever op de foto met de acteurs? Koop dan nu je kaartje. Ook is er een mooie prijs te winnen als je in je mooiste Halloweenkostuum komt.
Kijk de trailer van de film op Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=FJWab1AyyZ4
Koop nu je ticket inclusief meet & greet, een drankje en kans op een prijs via de website van CulturA & Zo: https://www.culturaenzo.nl/agenda