Lokale kerstpakketten uit Pijnacker-Nootdorp

Lokale kerstpakketten uit Pijnacker-Nootdorp

Gemeente Pijnacker-Nootdorp en verschillende grote werkgevers in de gemeente kiezen net als vorig jaar voor Lokaal Kerstpakket. Via Lokaal Kerstpakket worden er honderden kerstpakketten lokaal besteed en wordt de lokale economie versterkt. Twee vliegen in één klap voor de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Lokale winkeliers en onder
Bedrijven in de gemeente Pijnacker-Nootdorp, die hun werknemers ook graag een persoonlijke en lokale kerstpakket willen geven, kunnen nog aansluiten. Dit geldt ook voor lokale winkeliers en ondernemers die hun producten willen aanbieden in de online kerstshop. Door deel te nemen aan Lokaal Kerstpakket tonen mensen betrokkenheid aan de winkeliers en ondernemers in hun stad of dorp. Naast de betrokkenheid bespaart het de werkgever ook veel tijd en levert het voor de werknemers een origineel en leuk lokaal kerstpakket op.

Lokaal Kerstpakket
Lokaal Kerstpakket biedt het grootste assortiment kerstgeschenken uit eigen stad of dorp. De kerstpakketten hoef je zelf niet uit te zoeken, er zijn werknemers aanwezig in een gepersonaliseerde online kersthop die kunnen helpen bij het uitzoeken van een kerstpakket. De kerstshop is gevuld met meer dan 350 producten en goede doelen van ongeveer 40 lokale winkeliers en ondernemers.

Wil je meer weten over Lokaal Kerstpakket, neem dan een kijkje op de site van Lokaal Kerstpakket.