Unieke cadeaubox voor de feestdagen bij Winkelcentrum Parade

Unieke cadeaubox voor de feestdagen bij Winkelcentrum Parade

Winkelcentrum Parade in Nootdorp maakt het mogelijk om een unieke cadeaubox samen te stellen voor de feestmaanden. Men wordt geadviseerd er snel bij te zijn, want de actie loopt namelijk maar tot en met 14 december.

Parade Celebration Box
Allerlei lokale ondernemers helpen mee. Het is geen geheim dat het zij tegenwoordig in best een lastige tijd verkeren. Daarom is het tijd voor wat verandering. Speciaal voor de feestdagen en het stimuleren van lokaal winkelen hebben elf ondernemers van Parade en omgeving een unieke cadeaubox in het leven geroepen: de Parade Celebration Box. Deze is sinds kort verkrijgbaar in de webwinkel.

Vanaf 15 euro
De cadeaubox is zelf samen te stellen met cadeaubonnen van 15 euro. Hij bevat zoveel je wilt van de ondernemers van jouw voorkeur. Vanaf 15 euro heb je al een bijzonder cadeau voor de feestdagen of jezelf. Ook is het belangrijk om te weten dat de lokale ondernemers goed gesteund worden door deze actie. Door de stappen op de webwinkel te volgen is het mogelijk om jouw box samen te stellen zoals je dat zelf wilt.

Ondernemers
De lokale ondernemers die meedoen aan de actie zijn: Lunchcafé Sista’s, DAYBYDEE, Marian de Visser, LUCKY MO, Hof van Heden, Sport 2000, VIS.Nootdorp, Sandra’s Haircare, Multivlaai, Chocolaterie de Lelie en Jumbo.