Over ons

Feel Good Radio
Stichting Omroep Rijswijk en Stichting Omroep Pijnacker-Nootdorp zijn sinds 2015 actief onder de naam Feel Good Radio en geeft invulling aan de publieke taak om lokaal nieuws en informatie uit de regio te brengen. De zenders van de omroep zijn door de centrale ligging te ontvangen in de hele regio Haaglanden.

Het laatste nieuws en de beste classic hits
Naast het nieuws brengt Feel Good Radio een format met de meeste classic hits. De nadruk ligt op de jaren 70, 80 en 90, maar de jaren 60 en zeroes worden zeker niet overgeslagen.

Nieuwsplatform
Onze professionele nieuwsredactie is dag en nacht actief om het laatste nieuws uit de regio als eerste te brengen. Niet voor niets zijn we daardoor met ruim 25.000 dagelijkse volgers op Facebook uitgegroeid tot een grote speler in de regio. Ons nieuws heeft een regelmatig weekbereik van meer dan 200.000 unieke bezoekers.

Stageplaatsen
Onze omroep heeft zes stageplaatsen beschikbaar per schooljaar voor redactie en camera/edit. Wij zien het namelijk als onze taak om niet alleen relevante nieuwsverhalen te brengen, maar ook een waardevolle plek te zijn voor nieuw talent die kan doorstromen.

Feel Good TV
Op televisie zendt de omroep een kabelkrant uit via Ziggo kanaal 43 en SKP kanaal 65. Op deze kabelkrant wordt dagelijks het laatste nieuws uit Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp en de regio geplaatst in tekst en foto. Op de achtergrond wordt de uitzending van Feel Good Radio uitgezonden. Elk uur zie je ook nieuwsreportages die wij dagelijks produceren.