Vier het voorjaar in Pijnacker-Centrum met leuke activiteiten

Vier het voorjaar in Pijnacker-Centrum met leuke activiteiten

Het voorjaar staat bijna voor de deur en daarmee trapt Pijnacker-Centrum af met een tulpenpluktuin op het Raadhuisplein. Op zaterdag 18 maart is er van 10.00 tot 17.00 uur een tulpenpluktuin op het Raadhuisplein waar bezoekers een vers bosje tulpen kunnen plukken. Zo brengt Pijnacker-Centrum bij de bezoekers een heerlijk voorjaarsgevoel.

Tulpen plukken
Bezoekers kunnen op zaterdag 18 maart tulpen plukken door aankopen te doen in Pijnacker-Centrum ter waarde van tien euro. Als bewijs heb je de bon van je aankopen nodig. Deze bon laat je zien aan de mensen van Loco Concept bij de Tulpenpluktuin. De Tulpenpluktuin komt te staan op het Raadhuisplein.

Paasspeurtocht
Een paar weken later met Pasen wordt er een Paasspeurtocht uitgezet van 1 tot en met 9 april. Bezoekers kunnen gezellig de boodschappen voor Pasen doen of shoppen in het centrum en gelijk deze leuke speurtocht lopen met de kinderen. Een gezellige middag in Pijnacker-Centrum voor het hele gezin.

De Ondernemersvereniging Pijnacker Centrum werkt hiervoor samen met Loco Concepts en deze leuke activatie wordt mogelijk gemaakt door alle ondernemers in Pijnacker Centrum.