Man gestoken in tram, dader stapt uit bij halte Hoornbrug

Man gestoken in tram, dader stapt uit bij halte Hoornbrug

Op donderdag 30 maart is een 24-jarige man met een mes gestoken in een tram in Rijswijk. Dit heeft de politie maandag 3 april bekend gemaakt.

Ruzie
De politie laat weten dat het gaat om tram 1 die richting Scheveningen reed. Ter hoogte van de Hoornburg kreeg het slachtoffer het aan de stok met de dader. Daarbij werd de twintiger met een mes gestoken, waarna de dader bij de halte Hoornbrug uitstapte. Het slachtoffer is enkele halten later uitgestapt, waarna de hulpdiensten werden ingeschakeld.

Signalement
De politie is op zoek naar de dader en heeft een signalement gedeeld. Het zou gaan om een man tussen de 40 en 45 jaar oud en rond de 1.60 meter lang. De man is kaal, heeft donkere ogen en een lichte huidskleur. Tijdens het incident droeg de man een zwarte jas met horizontale strepen op de rug, een donkere broek en zwarte sneakers met een lichte zool en donkere veters.

Getuigenoproep
De recherche zet het onderzoek voort en komt graag in contact met getuigen of mensen die meer informatie hebben. Mensen kunnen tips doorgeven aan de politie via 0900-8844 of via het online tipformulier. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.