Tweede Kamerlid Fonda Sahla te gast bij zomerfeest D66 Rijswijk in Te Werve

Tweede Kamerlid Fonda Sahla te gast bij zomerfeest D66 Rijswijk in Te Werve

D66 Rijswijk houdt op donderdag 24 mei vanaf 17:00 uur de jaarlijkse zomerborrel bij Paviljoen te Werve. Voor D66 is er een extra feestelijk tintje aan het feest, want  Tweede Kamerlid Fonda Sahla zal bij de borrel zijn om te vertellen over de politieke actualiteit.

Belangrijke thema’s
Fonda is in de Tweede Kamer woordvoerder op onderwerpen waar veel mensen vroeg of laat mee te maken krijgen: o.m. kinderopvang en mantelzorg. En dus veel mensen een mening over kunnen hebben en over kunnen meepraten. Marnix Kleinjan is voorzitter D66 Rijswijk: “We vinden het erg leuk Fonda bij ons kan zijn. Fonda heeft in het verleden in de Haagse raad gezeten en het is mooi dat ze buurgemeente Rijswijk niet vergeet”

Dicht bij de mensen
Fractievoorzitter Elze Woudstra van D66 Rijswijk vindt dat Fonda zich bezig houdt met onderwerpen die dicht bij de mensen staan die ook de lokale politiek raakt. “Bij de gemeente zien we de impact van kosten en personeelsschaarste in de kinderopvang op jonge ouders. In de mantelzorg zijn veel vrijwilligers en familieleden in de gemeente actief. We zwaar is.”

Gezellig meeborrelen
Inwoners die interesse hebben om een borrel te drinken met D66 zijn donderdag welkom bij Paviljoen Te Werve aan de Huys de Wervelaan 110 in Rijswijk vanaf 17:00 uur.