[VIDEO] Geslaagde opening nieuwe voetbalkooi aan klapwijkseweg in Pijnacker

[VIDEO] Geslaagde opening nieuwe voetbalkooi aan klapwijkseweg in Pijnacker

Op dinsdagmiddag 30 april hebben wethouder Hanneke van de Gevel en kinderburgemeester Lotte Breur de gloednieuwe voetbalkooi aan de Klapwijkseweg in Pijnacker geopend. Er waren veel kinderen aanwezig die later ook nog op het nieuwe veld een klein voetbaltoernooitje hebben gespeeld.

Lintje doorknippen
Kinderburgemeester Lotte Breur had de eer om als officiële handeling het lint door te knippen. “Ik had altijd al wel eens een lintje willen doorknippen” aldus de kinderburgemeester. De opening trok niet alleen veel omwonenden, maar enorm veel kinderen vergezeld door hun ouders.

Het resultaat mag er zijn!
In de afgelopen maanden is er met toewijding gewerkt aan de bouw van de nieuwe voetbalkooi op het trapveldje aan de Klapwijkseweg. Het resultaat mag er zijn! “Wij zijn zeer verheugd met deze nieuwe speelplek, waar kinderen zich kunnen uitleven,” verklaarde wethouder Van de Gevel.

Team4Talent
Na de officiële opening organiseerde Team4Talent leuke voetbalspellen, waar een groot aantal kinderen enthousiast aan deelnam. Ook BijOns ijs & chocolade was aanwezig om namens de gemeente gratis ijsjes uit te delen aan de aanwezigen.