Meld je aan voor ‘Camera in beeld’

Meld je aan voor ‘Camera in beeld’

Wil jij een bijdrage leveren aan de bestrijding van inbraken, overvallen, diefstallen en andere misdrijven? Meld je dan aan bij ‘Camera in Beeld’. Dit is een initiatief van de politie Pijnacker-Nootdorp, waarbij burgers en bedrijven vrijwillig hun beveiligingscamera’s kunnen registreren.

Beveiliging en deurbelcamera’s
Door je camera aan te melden bij ‘Camera in Beeld’, help je de politie een beter overzicht te krijgen van beschikbare beveiligingscamera’s in jouw straat en buurt. Hierdoor kan de politie bij incidenten sneller en gerichter te werk gaan. Als er bijvoorbeeld een inbraak of overval plaatsvindt, kan de politie meteen zien welke camera’s in de omgeving mogelijk waardevolle beelden hebben vastgelegd.

Volledig vrijwillig
Deelname aan ‘Camera in Beeld’ is eenvoudig en vrijwillig. Je registreert de locatie van je beveiligingscamera’s, en deze informatie wordt veilig opgeslagen in onze database. Bij een misdrijf kan de politie contact met je opnemen om te vragen of je beelden wilt delen. Het is belangrijk om te benadrukken dat de politie geen directe toegang heeft tot je camera’s; je bepaalt zelf welke beelden je deelt.

Wil je meer weten over hoe ‘Camera in Beeld’ werkt of wil je je direct aanmelden? Kijk dan op : politie.nl/onderwerpen/camera-in-beeld.html voor meer informatie