Bekende Rijswijkse hond Glora heeft een nieuw baasje gevonden

Bekende Rijswijkse hond Glora heeft een nieuw baasje gevonden

Dierenasiel ’t Julialaantje heeft donderdagavond mooi nieuws te melden. De hond Glora die begin 2023 werd binnengebracht bij het asiel heeft een nieuw baasje gevonden. Glora was 13 maanden toen ze werd binnengebracht bij het dierenasiel. Ze werd echter nooit meer herenigd met haar baasje omdat ze een aantal operaties moest ondergaan die haar baasje niet kon betalen. De kosten hiervoor bedroegen meer dan €1500,00.

Donatiepagina voor Glora
Om de operaties te kunnen betalen werd er een online donatiepagina geopend waar veel betrokken inwoners een donatie achterlieten. Er werd meer dan €2.500,00 opgehaald. Ook werd er aandacht gevraagd bij de politiek. Er werd onder meer gevraagd door Rijswijk Belang of de gemeente Rijswijk bekend is met de stijgende kosten door dieren die worden achtergelaten bij het asiel en behandelingen voor dieren die steeds duurder worden. Vrijwilliger van het dierenasiel, Alice Prenger, reageert vrijdagochtend op het nieuws. “Alle credits gaan naar Marjo Berghuis. Zij heeft onafscheidelijke liefdevolle zorg verleend aan Glora, samen met alle medewerkers en vrijwilligers van het dierenasiel. Het is zo fijn dat we dit voor onze dieren kunnen doen.”

Nu het grote nieuws
“Onze lieve Glora heeft nu echt haar forever home gevonden. Ze is vorige week opgehaald. Hoewel we een goed gevoel bij deze mensen hadden wilde we toch even wachten met melden of het nu echt goed zou gaan. We kregen de avond dat Glora was opgehaald al foto’s en filmpjes. Het baasje belde het weekend zelfs om me bij te praten”, aldus een woordvoerder van ’t Julialaantje.

Zo ontzettend blij
De verzorgers van het dierenasiel zijn als een kind zo blij. “Glora het ga je goed meid, je hebt het zo verdiend. Baasjes van Glora, bedankt voor het mooie leven dat jullie haar nu al geven.”

Screenshot Screenshot Gloria 5 Screenshot
<
>
Glora blij bij haar nieuwe baasje