Magic Circus komt naar Rijswijk

Magic Circus komt naar Rijswijk

Magic Circus, het Nederlands Stadscircus, keert dit jaar terug met de spectaculaire nieuwe voorstelling “BAGAGE”. Artiesten uit Finland, Kenia, Polen en Nederland brengen koffers vol kunsten mee, beladen met verrassingen en avonturen die het publiek zullen betoveren. De iconische Magic Dome circustent strijkt voor het eerst neer in Rijswijk, van vrijdag 9 t/m zondag 11 augustus, op het parkeerterrein van Sportcentrum De Schilp aan de Schaapweg.

Bagage
Circusartiesten zijn echte reizigers die zich overal thuis voelen. Deze veelzijdige groep artiesten vliegt door de lucht aan een triple trapeze zonder vangnet, jongleert met grote ringen, waagt zich in dolgedraaide hoepels, fietst op halve fietsen en brengt het publiek aan het lachen met Nederlands beste circuskomiek. Dit alles wordt gebracht in een magische mengeling vol illusies en verrassingen.

Bagage, in zowel letterlijke als figuurlijke zin, vormt het centrale thema van de voorstelling. Iedereen draagt een rugzak vol emotionele bagage die hen vormt. In “BAGAGE” laat het Magic Circus zien dat het delen van lasten mogelijk is en dat het leven samen wordt geleefd. Met deze voorstelling bewijst het Magic Circus wederom dat modern circus leuk kan zijn voor de hele familie. Kom en geniet van het oudste én modernste tentcircus van Nederland.

Ooievaarspas
Bezoekers met een geldige Ooievaarspas kunnen voor slechts €5,- van het spektakel genieten. Kaarten zijn online te reserveren of verkrijgbaar bij de circuskassa vanaf 30 minuten voor elke show. Kortingsbonnen zijn te vinden in winkels met een circusposter. Bezoek www.magic-circus.nl voor meer informatie en tickets.