Viswedstrijd voor de Jeugd in Nootdorp op Woensdag 7 Augustus

Viswedstrijd voor de Jeugd in Nootdorp op Woensdag 7 Augustus

Op woensdagochtend 7 augustus organiseert de Nootdorpse Oranjevereniging een viswedstrijd voor de jeugd aan het Waterdrieblad, Kievitsbloem en Zwanebloem. Jongens en meisjes van 4 tot 12 jaar kunnen zich inschrijven voor deze spannende competitie.

Inschrijven
Je kan je om 09:00 inschrijven bij de organisatietent aan de Kievitsbloem. In deze tent staan ook alle prijzen uitgestald die te winnen zijn. Om ervoor te zorgen dat iedereen een goede visstek heeft, is het aantal deelnemers beperkt tot 100. Het is daarom belangrijk om op tijd te komen.

Win een beker
De wedstrijd begint om 9.30 uur en duurt tot 11.30 uur. Direct na de wedstrijd vindt de prijsuitreiking plaats. Voor de nummers één, twee en drie in elke leeftijdscategorie is er een beker te winnen. Daarnaast mag elke deelnemer een prijsje uitzoeken.

Leeftijden tot 12 jaar
Er wordt gevist in drie leeftijdscategorieën: 4-6 jaar, 7-9 jaar en 10-12 jaar. De jongste groep vist onder begeleiding van een volwassene, zoals een ouder of grootouder. Voor alle deelnemers is er voer en aas beschikbaar. Je moet wel zelf een emmertje meenemen.