Jeugdland Pijnacker gestart met bezoek van burgemeester en kinderburgemeester

Jeugdland Pijnacker gestart met bezoek van burgemeester en kinderburgemeester

Op maandag 19 augustus 2024 is de 52e editie van Jeugdland Pijnacker van start gegaan, een evenement dat inmiddels een vaste traditie is in de gemeente. Met de hulp van zo’n 150 tot 170 vrijwilligers worden deze week meer dan 1300 kinderen vermaakt met een breed scala aan activiteiten, variërend van knutselen en sport tot techniekworkshops en houtbewerking. De diversiteit aan activiteiten zorgt ervoor dat er voor ieder kind iets leuks te doen is.

Elke dag anders
Daarnaast maken speciale extra activiteiten elke dag anders en verrassend. De aanwezigheid van de burgemeester en kinderburgemeester Lotte Breur op de openingsdag bracht extra enthousiasme, waarbij ze zelfs kort deelnamen aan enkele activiteiten.

Een volle week lang
De Jeugdland-week duurt tot en met vrijdag 23 augustus en biedt dagelijks een vol programma van 09.30 uur tot 21.30 uur. Op vrijdagavond wordt het evenement feestelijk afgesloten met een kampvuur en optredens, waarbij de hele gemeenschap welkom is.

Traditie
Jeugdland Pijnacker blijft een geliefde traditie die kinderen de kans biedt om nieuwe vriendschappen te sluiten en volop plezier te hebben. Met de hoge opkomst dit jaar belooft deze editie een van de meest memorabele ooit te worden.