Veel lokaal talent tijdens Strandwalfestival op 14 september

Veel lokaal talent tijdens Strandwalfestival op 14 september

Het Strandwalfestival komt steeds dichterbij. Veel Rijswijkers maken zich op voor een dag met kraampjes, optredens en veel gezelligheid. Op zaterdag 14 september wordt het Teddy Scholtenpark in Rijswijk het bruisende Cultuurpodium van het Strandwalfestival. Van 11:00 tot 16:00 uur kunnen bezoekers genieten van een aanbod van zang, dans, musical en muziekoptredens.

Lokale talenten
De dag begint met een mini-workshop voor peuters en kleuters, gevolgd door flamencodansen. Dit is een kunstvorm die wordt gebruikt voor het uiten van verschillende soorten gevoelens. De officiële opening wordt gedaan door wethouder Mark Wit. In de middag wordt Rijswijk staan lokale talenten op het podium van het Strandwalfestival. Je gaat in ieder geval optredens zien van Balletstudio Marijke de Roo, Just Dance Studio en het Rijswijks Jeugdtheater.

Ook een DJ en Trias op het podium
Vanaf 13:30 uur staan muziekoptredens centraal, met als afsluiter de Trias blazersklas en DJ RCL. “Het Cultuurpodium biedt Rijswijks talent een welverdiend podium,” aldus de organisatie.