Veel indrukwekkende voertuigen tijdens 112 veiligheidsdag

Veel indrukwekkende voertuigen tijdens 112 veiligheidsdag

De jaarlijkse 112Veiligheidsdag in de gemeente Pijnacker-Nootdorp bleek dit jaar wederom een groot succes. Het evenement trok duizenden bezoekers die de kans kregen om van dichtbij kennis te maken met de veelzijdige wereld van de hulpdiensten. Organisaties uit diverse sectoren toonden hoe zij dagelijks bijdragen aan de veiligheid en het welzijn van de regio.

Veel indrukwekkende voertuigen
Een van de hoogtepunten van de dag was de aanwezigheid van de Luchtmobiele Brigade van Defensie. Bezoekers konden niet alleen de indrukwekkende voertuigen van deze eenheid bewonderen, maar kregen ook een uniek inzicht in de speciale operaties die zij uitvoeren. De Crashtender, een enorm blusvoertuig speciaal ontworpen voor luchthavengerelateerde incidenten, maakte eveneens veel indruk door zijn omvang en kracht.

Ook organisaties te bezoeken
Ook de Koninklijke Luchtmacht was prominent aanwezig, samen met defensievoertuigen die normaal gesproken niet voor het grote publiek zichtbaar zijn. Naast de militaire diensten waren ook organisaties zoals de ANWB, HTM, Rijkswaterstaat, Staatsbosbeheer en Bergingsbedrijf Vreugdenhil van de partij. Het DJI Rotterdam zorgde eveneens voor interessante demonstraties. De brede vertegenwoordiging van veiligheidsorganisaties liet zien hoe divers het veiligheidsdomein is en hoe belangrijk de samenwerking tussen verschillende diensten is in noodsituaties.

Succesvolle dag
Met een breed aanbod aan demonstraties en informatiestands wisten de aanwezige organisaties het belang van veiligheid en paraatheid op indrukwekkende wijze over te brengen aan het publiek.

1100_IMG_7873_406 1100_IMG_7854_512 1100_IMG_7806_661 1100_IMG_7889_923
<
>
112 Veiligheidsdag - Pijnacker-Nootdorp.tv