Tweetal in auto beroofd aan Van der Kooijweg Rijswijk

Tweetal in auto beroofd aan Van der Kooijweg Rijswijk

Op de Van der Kooijweg in Rijswijk heeft donderdagavond een beroving plaatsgevonden van twee inzittenden van een personenauto.

Bewoners omgeving vangen slachtoffers op
Het tweetal zat in een auto op de Van der Kooijweg, toen er twee personen op de auto af kwamen. De twee daders hebben het tweetal in de auto beroofd. Het is onbekend of er bij de beroving iets is buit gemaakt. De slachtoffers zijn na de beroving richting de Cornelia Schellingerlaan gevlucht. Zij hebben hier gekeken naar een woning waar het licht nog brandde. Toen zij deze hadden gevonden, belden zij aan. De bewoners hebben de slachtoffers opgevangen en hebben de politie ingeschakeld.

Daders gevlucht
Toen de politie ter plaatse kwam, waren de daders gevlucht. De politie heeft een onderzoek ingesteld bij de auto. Hier hebben zij onder andere een afgebroken paraplu die in de directe nabijheid van de auto lag, in beslag genomen. Ook de auto zelf wordt door de politie meegenomen voor verder onderzoek.

De daders zijn tot nu toe nog niet gevonden. De politie is in de omgeving op zoek naar de daders. Mocht je in de omgeving wonen en camerabeelden hebben, dan is de politie geïnteresseerd om deze beelden te bekijken. Bel voor meer informatie met 0900-8844.