Ondernemers ontbijten met wethouder van Straten tijdens week van de Veiligheid

Ondernemers ontbijten met wethouder van Straten tijdens week van de Veiligheid

In het kader van de ‘Week van de Veiligheid’ organiseert de gemeente Pijnacker-Nootdorp dit jaar voor de tweede keer het veiligheidsontbijt. Ondernemers uit de regio zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit gratis evenement, dat plaatsvindt op dinsdag 15 oktober van 07.30 tot 10.00 uur in de raadszaal (ingang Emmastraat 165, Pijnacker).

Gevaren en werken aan veiligheid
Tijdens het ontbijt wordt er extra aandacht besteed aan actuele veiligheidskwesties, zoals de gevaren van cybercriminaliteit en ondermijning. Deze onderwerpen zijn steeds relevanter voor ondernemers en bieden waardevolle inzichten in hoe je je bedrijf kunt beschermen tegen deze bedreigingen. Het ontbijt biedt daarnaast volop gelegenheid om te netwerken en verschillende informatieve stands te bezoeken, waar je meer te weten kunt komen over concrete maatregelen en preventieve stappen.

Ontbijten met de wethouder
Een unieke kans tijdens dit ontbijt is dat je in gesprek kunt gaan met wethouder Bart van Straten, handhavers van de gemeente en medewerkers van de politie. Zij zullen beschikbaar zijn voor vragen en om mee te denken over oplossingen voor veiligheidsuitdagingen waar ondernemers dagelijks mee te maken kunnen krijgen.