Dode bij schietpartij Galjoenstraat Rijswijk. Burgemeester geeft reactie

Dode bij schietpartij Galjoenstraat Rijswijk. Burgemeester geeft reactie

Bij een schietpartij aan de Galjoenstraat in Rijswijk is vrijdagmiddag een persoon overleden nadat deze werd neergeschoten. De politie heeft aan onze verslaggever ter plaatse gemeld dat het slachtoffer is overleden. De overleden persoon zou in de kelder van de woning liggen. Een verdachte is aangehouden.

Burgemeester geeft reactie
Burgemeester Huri Sahin reageert vrijdag al snel na de tragedie op de gebeurtenis. “Afschuwelijk dat een inwoonster in onze gemeente Rijswijk op klaarlichte dag om het leven is gekomen als gevolg van een schietpartij. Mijn gedachten gaan uit naar de familie, nabestaanden en buurtbewoners. De verdachte is aangehouden en politie doet onderzoek.”

Hulpverleners massaal ter plaatse
De politie en arrestatieteams zijn aanwezig in de Galjoenstraat in Rijswijk vanwege een schietpartij waarbij meerdere gewonden zouden zijn gemeld. In de ramen van het appartementencomplex zijn kogelgaten te zien.

Voorzichtigheid in acht genomen
De straat is groost afgezet. Ambulancemedewerkers hebben eerst een tijdje om de hoek gewacht met oprijden tot sein ‘veilig’ gegeven werd voordat zij eerste hulp konden verlenen.

Of er sprake is van meerdere gewonden is op dit moment nog niet bekend.